Verloop van je retour

Verloop van je retour

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra wij jouw retourzending ontvangen hebben. Wanneer wij deze precies ontvangen, is afhankelijk PostNL. Na ontvangst van jouw retourzending beoordelen wij deze en voeren wij de door jouw gewenste oplossing uit die je hebt aangegeven op het herroepingsformulier.

Ruilen

Indien een vervangend product duurder is dan het geretourneerde product, ontvang je van ons bij ontvangst van jouw retourzending een e-mail met een verzoek tot bijbetaling. Wanneer het product goedkoper is, wordt het verschil bij ontvangst van jouw retourzending teruggestort op de rekening waarmee je hebt betaald. Je alternatieve product wordt zo snel mogelijk verzonden.

Geld terug

Na ontvangst van jouw retourzending storten wij het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee je hebt betaald. Het aankoopbedrag zal binnen twee tot vijf werkdagen op jouw rekening staan. Bij een creditcardoverschrijving staat het bedrag aan het begin, midden of einde van de maand op jouw afschrift.

Kortingscode

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, maken wij een kortingscode aan ten waarde van het aankoopbedrag. De kortingscode ontvang je per mail.

Sluiten
Contact
Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens.
ma - vr: 09:00 - 18:00 uur
za: 10:00 - 15:00 uur
info@i-hoesjes.nl
Dezelfde dag antwoord (ma-za)
Navigation
Sluiten

Mijn winkelmand

Sluiten

Verlanglijst

Laatst bekeken

Sluiten
Sluiten

Sluiten

Categorieën