Klantenservice

Onze klantenservice staat zes dagen in de week paraat om jouw vragen te beantwoorden. Het antwoord op veel vragen vind je ook op onze klantenservicepagina’s, of in de FAQ.

Top 5 meest gestelde vragen

Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen retourneren. Wij raden je aan hierbij het stappenplan te volgen. Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen retourneren.

Indien het vervangende product duurder is, ontvang je van ons bij ontvangst van jouw retourzending een e-mail met een verzoek tot bijbetaling. Wanneer het product goedkoper is, wordt het verschil bij ontvangst van jouw retourzending teruggestort op de rekening waar je mee heeft betaald.

Bij i-hoesjes.nl is de verzending van uw producten gratis, je betaalt geen verzendkosten. De kosten voor het retourneren zijn echter wel voor jouw eigen rekening. Is jouw product beschadigd of verkeerd geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we je verder kunnen helpen.

95% van onze bestellingen wordt op tijd geleverd. Helaas komt het wel eens voor dat een pakketje vertraagd is. Wij gaan er vanuit dat het pakketje alsnog bij je wordt afgeleverd al dan niet met vertraging. Heb je de bestelling 5 postdagen na het beloofde aflevermoment nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij lossen dit graag voor je op.

Wij vinden het vervelend om te vernemen dat het hoesje kapot is! Bij i-hoesjes.nl krijg je standaard garantie van drie maanden op merkloze artikelen. Op merkproducten bieden wij een jaar garantie.

In geval van een defect willen wij je vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar info@i-hoesjes.nl, met enkele foto’s van de schade en onder vermelding van jouw ordernummer.

Let op: Onze garantie geldt niet op een defect dat is veroorzaakt door slijtage, verkeerd en intensief gebruik of valschade.

Sluiten
Contact
Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens.
ma - vr: 09:00 - 18:00 uur
za: 10:00 - 15:00 uur
info@i-hoesjes.nl
Dezelfde dag antwoord (ma-za)
Navigation
Sluiten

Mijn winkelmand

Sluiten

Verlanglijst

Laatst bekeken

Sluiten
Sluiten

Sluiten

Categorieën