Pakket niet ontvangen

Indien je jouw bestelling voor 13:00 uur afrondt, wordt deze dezelfde dag nog naar je verzonden. Jouw bestelling wordt doorgaans binnen twee dagen geleverd. Bestellingen naar België of Luxemburg ontvang je doorgaans binnen drie tot vijf werkdagen. Let op: in Nederland wordt er geen post geleverd op zondag en maandag en in België niet op zaterdag en zondag.

Helaas komt het wel eens voor dat een pakketje vertraagd is. Wij gaan er vanuit dat het pakketje alsnog bij je wordt afgeleverd al dan niet met vertraging. Wij willen je daarom vragen om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarin jouw bestelling alsnog geleverd kan worden. Voor zendingen naar België willen wij je vragen om acht bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten.

Is jouw bestelling na de afgewachte bezorgdagen nog niet bezorgd? Dan vragen wij je vriendelijk om ons een mail te sturen met de volgende gegevens:

  • Jouw ordernummer
  • Jouw verzendadres (het adres kunt u controleren aan de hand van je factuur of orderbevestiging)
  • Een korte toelichting van het probleem

Pakket is naar het verkeerde adres gestuurd

Ben je er achter gekomen dat het pakket naar een verkeerd adres is verstuurd? Dan vragen wij je vriendelijk om het pakket op te halen bij het opgegeven adres. Indien het adres niet bestaat dan raden wij je aan om contact met ons op te nemen via info@i-hoesjes.nl.

Sluiten
Contact
Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens.
ma - vr: 09:00 - 18:00 uur
za: 10:00 - 15:00 uur
info@i-hoesjes.nl
Dezelfde dag antwoord (ma-za)
Navigation
Sluiten

Mijn winkelmand

Sluiten

Verlanglijst

Laatst bekeken

Sluiten
Sluiten

Sluiten

Categorieën