Betaalmethoden

Bij i-hoesjes.nl kun je jouw bestelling direct online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat je gemakkelijk en veilig kan betalen, bieden wij je de keuze uit verschillende betaalmethoden.

Betalingen gaan via onze partner Stichting Mollie Payments.

Met iDEAL kun je jouw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Je kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van jouw eigen bank. Je hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar je kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die je ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact of KBC/CBC. Met Bancontact of KBC/CBC kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kun je direct gebruik maken van Bancontact of KBC/CBC, zonder dat je daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact of KBC/CBC is geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen wel extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact of KBC/CBC. Deze zijn zichtbaar tijdens het afrekenen en zijn afhankelijk van het bedrag van je bestelling.

Deze betaaldienst is speciaal voor onze Duitse klanten. Met Sofort en Giropay kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Met een Duitse betaalkaart kun je direct gebruik maken van Sofort en Giropay, zonder dat je daarvoor een account hoeft aan te maken. Sofort en Giropay zijn geschikt voor alle grote Duitse banken. Wij brengen wel extra kosten in rekening voor betalingen via Sofort en Giropay. Deze zijn zichtbaar tijdens het afrekenen en zijn afhankelijk van het bedrag van je bestelling.

Als je kiest voor een Bankoverboeking, krijg je na het plaatsen van je bestelling een e-mail van onze partner Stichting Mollie Payments. Volg de instructies op de mail om de betaling af te ronden. Een bankoverboeking is geschikt voor zowel banken in Nederland als banken in België en Duitsland.

Sluiten
Contact
Wij staan zes dagen per week voor u klaar. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens.
ma - vr: 09:00 - 18:00 uur
za: 10:00 - 15:00 uur
info@i-hoesjes.nl
Dezelfde dag antwoord (ma-za)
Navigation
Sluiten

Mijn winkelmand

Sluiten

Verlanglijst

Laatst bekeken

Sluiten
Sluiten

Sluiten

Categorieën